Grojet -Lattioiden puhdistusaineet

Df-260 

Emäksinen yleispesuaine.

Biologisesti hajoava emäksinen yleispesuaine, joka irrottaa tehokkaasti rasvan, saven, noen, öljyn ja muun lian. Lattiapintojen puhdistukseen, lattianhoitokoneisiin sekä käsin suoritettavaan pesuun.

Käyttökohteet: Lattiapinnat, lattian hoitokoneet, ovet, seinät, pöydät, tekstiilit, grillit ja uunit yms. Ei vahingoita huokoisiakaan maali,- muovi- tai kumipintoja. EELA hyväksytty.

a1

Df-Farmi 

Emäksinen, hajuja poistava yleispesuaine.

Tehokkaasti puhdistava, desinfioiva ja epämiellyttävät hajut poistava pesuainetiiviste. Soveltuu maatalouden kiinteistöjen ja koneiden pesuun silloin kun tarvitaan hyvin likaa irrottavaa, hajuja poistavaa ja desinfioivaa pesuainetta. kumipintoja. Ei sisällä liuotinaineita. Biologisesti hajoava.

a2

Gr-Inclean 

Sitruunan tuoksuinen yleispesuaine.

Biologisesti hajoava, raikkaan sitruunan tuoksuinen, emäksinen yleispesuaine, joka soveltuu kaikille vettä kestäville pinnoille.

Käyttökohteet: Lattiapinnat, ovet, seinät, pöydät, muovi-, puu-, nahka- keinonahka- ja tekstiilipinnat yms. vettä kestävät pinnat.

a3

Df-Vahanpoisto 

Vaha pinttymien poistoon.

Vahvasti emäksinen, biologisesti hajoava pesuainetiiviste, joka irrottaa vaivattomasti vaikeatkin vaha pinttymät ja tahrat. Soveltuu kaikille vettä kestäville pinnoille, myös alumiinipinnoille. Ei sisällä haitallisia liuottimia.

Käyttökohteet: Kaikki vahattavat pinnat kuten kivi,- betoni,- pelti,- puu,- metalli,- muovi- ja lasipinnat. Tuote on biologisesti hajoava ja EELA hyväksytty pesuaine tiiviste.

a4
Kerro kaverille: