KIERTOTALOUS TOIMITUKSISSA

Koska toimitamme itse asiakkaillemme pääkaupunkiseudulla tuotteet, niin pystymme kierrättämään 25L kanisterit, 200L tynnyrit sekä 1000L kontit.
Tämä tarkoittaa sitä, että kun tuomme uuden tuotteen kohteeseesi, otamme vanhat astiat mukaamme. Pesemme ne ja seuraavalla kerralla saat mahdollisesti saman astian uudessa täytössä. Tämä vähentää sinulta muovijätettä, työtä sekä konkreettista rahaa.

Tynnyreinä käytämme mahdollisuuksien mukaan valkoisia mitta-asteikollisia, jotta sinun on helppo nähdä koska pitää tilata uusi. Näin vältyt aineen loppumiselta.

Toimitamme yleensä kaksi kertaa viikossa tuotteet, mutta onpa ollut toimituksia myös sunnuntaisin, kun asiakkaalta on tärkeä aine päässyt loppumaan, ja työn keskeytyminen olisi ollut täysin selvä, joten toimitimme sunnuntaina tuotteen.
Tästä syystä meitä voi sanoa erittäin ketteriksi. Toimitamme isommat toimitukset myös rahtivapaasti pääkaupunkiseudulle.

Toimituksethan toimitamme joko isolla MyDieseliä käyttävällä pakettiautolla tai pienemmät erät biokaasua käyttävällä pikkupakettiautolla.

Kerro kaverille: